سلامتی و مبارزه با بیماری ها, مجله آرتینار

چند دستور ساده برای درمان غلظت خون

درمان غلظت خون | کاهش غلظت خون با انار و دیگر خوراکی ها

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

مشکل افزایش غلظت خون از حد نرمال در دو نوع اولیه و ثانویه وجود دارد. در نوع اول سیستم خون ساز بدن بیش از حد گلبول قرمز تولید می کند. در نوع ثانویه نیز بیماری هایی مثل مشکلات قلبی، ریوی و… باعث می شود که خون از حد نرمال غلیظ تر شود. مشکل تغلیظ شدن خون از هر نوعی که باشد خطرناک است. به همین دلیل در همان ابتدا باید درمان شود. در غیر این صورت ممکن است باعث ایجاد بیماری ها و ناراحتی های ناگوار دیگری شود. در این مطلب می خواهیم راهکارهایی ساده برای درمان غلظت خون را به شما معرفی می کنیم. این ترفندها به کاهش غلظت خون کمک می کنند. 

[/vc_column_text][vc_column_text]

درمان غلظت خون با خوراکی ها

[/vc_column_text][vc_column_text]

انار بهترین دارو برای کاهش غلظت خون

[/vc_column_text][vc_single_image image=”3322″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text]

انار یکی از میوه های بسیار مفید و پر خاصیت است. این میوه بسیار خوشمزه که از میوه های بهشتی است بسیار به سلامت ما کمک می کند. یکی از مهم ترین خواص انار تنظیم غلظت خون است. هیچ میوه ای را نمی توان یافت که مانند انار به سرعت بتواند خون شما را پاکسازی کرده و غلظت آن را کنترل کند. اگر خود یا اطرافیانتان مشکلات قلبی و عروقی دارید مصرف انار را فراموش نکنید. سعی کنید در فصلی که این میوه گوارا وجود دارد همیشه چند انار در ظرف میوه تان داشته باشید. در زمانی هم که انار یافت نمی شود می توانید از رب آن استفاده کنید. توصیه می شود که از رب انار شیرین استفاده کنید. در ابتدای روز یک قاشق غذاخوری رب شیرین این میوه را استفاده کنید. با این کار از ایجاد غلظت خون جلوگیری می کنید.

[/vc_column_text][vc_column_text]

روزی یک حبه سیر بخورید

[/vc_column_text][vc_single_image image=”3323″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text]

اگر مشکل غلظت خون دارید توصیه می شود که روزی یک حبه سیر خام بخورید. سیر یک نسخه دارویی معروف است که در طب سنتی برای کاهش غلظت خون توصیه می شود. همچنین ابوعلی سینا به افرادی با مشکلات قلبی توصیه می کرده است که روزی یک حبه سیر را در برنامه غذایی خود داشته باشند. سیر خام باعث رقیق شدن خون می شود و جریان خون را تنظیم می کند. همچنین سیر باعث می شود که رگ های خونی گشاد تر شوند. به همین دلیل از ایجاد لخته نیز جلوگیری می کند. 

[/vc_column_text][vc_column_text]

از زنجبیل غافل نشوید

[/vc_column_text][vc_single_image image=”3324″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text]

زنجبیل یک ادویه گرم و پرطرفدار است. یکی از خواص زنجبیل کمک به کاهش غلظت خون است. می توانید از زنجبیل در غذاهای خود به عنوان چاشنی استفاده کنید. زنجبیل باعث افزایش قوای بدن نیز می شود. نوشیدن روزی یک فنجان چای که با مقداری زنجبیل دم کشیده است می تواند به عنوان نوشیدنی استفاده شود. این نوشیدنی گرم و گوارا علاوه بر رفع خستگی و تجدید قوا به درمان غلظت خون زیاد نیز کمک می کند. 

[/vc_column_text][vc_column_text]

درمان غلظت خون با چای نعنا

[/vc_column_text][vc_single_image image=”3325″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text]

استفاده از چای و دمنوش های نعنا برای کاهش غلظت خون توصیه می شود. چای و دمنوش های حاوی گیاه نعنا خواص زیادی دارند. نوشیدن یک فنجان دمنوش نعنا می تواند علاوه بر تنظیم غلظت خون به کاهش استرس های روزانه کمک کند. همچنین باعث آرامش خاطر می شود. همچنین برای درمان مشکلات گوارشی نیز مفید است.

[/vc_column_text][vc_column_text]

زرشک و آب زرشک

[/vc_column_text][vc_single_image image=”3326″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text]

مهم ترین خاصیت زرشک کمک به تنظیم غلظت خون است. نوشیدن آب زرشک طبیعی می تواند از ایجاد لخته های خونی جلوگیری کند. همچنین باعث بهبود سلامت قلب و عروق می شود. توصیه می شود اگر به ناراحتی های قلبی و عروقی دچار هستید حتما زرشک را در برنامه های غذایی خود استفاده کنید. همچنین نوشیدن یک تا دو بار آب زرشک طبیعی در هفته به سلامت بیشتر قلب و کاهش غلظت خون کمک می کند.

اگر در فصلی هستید که زرشک خام وجود ندارد می توانید از زرشک خشک هم استفاده کنید. به این صورت که مقداری زرشک خشک را در آب خیس کنید. سپس در مخلوط کن بریزید و به خوبی مخلوط کنید. ترکیب نرم ایجاد شده را با قاشق میل کنید.

[/vc_column_text][vc_column_text]

درمان غلظت خون با آلو

[/vc_column_text][vc_single_image image=”3327″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text]

یک داروی خوشمزه دیگر برای درمان غلظت خون یک آلو در زمان ناشتا است. در فصل تابستان به راحتی می توانید آلوی ساده تهیه کنید. روزی یک آلو را در زمان صبح و قبل از صبحانه بخورید. اگر آلوی تازه در دسترس ندارید می توانید چند آلوی خشک را در مقداری آب خیس کرده و روزی یک عدد میل کنید. یک پیشنهاد دیگر نیز استفاده از رب آلو است. می توانید این رب خوشمزه را در بسیاری از فروشگاه های ارائه کننده محصولات ارگانیک و طبیعی مانند عطاری ها پیدا کنید. روزی یک قاشق از این رب خوشمزه به جلوگیری از ایجاد غلظت خون کمک زیادی می کند.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *