[vc_row][vc_column][vc_column_text]
مربای به یک مربای بسیار خوش طعم است. این مربا طرفداران بسیار زیادی دارد. از طرفی خواص به خیلی زیاد است و این مربا بیشتر خواص این میوه را محفوظ می دارد. درست کردن این مربا بسیار راحت است. می توانید در خانه به کمک به تازه این مربای خوشمزه را درست کنید. در این مطلب طرز تهیه مربای به خانگی را آموزش خواهیم داد. مرحله به مرحله پیش می رویم و یک مربای خوشمزه به را با یکدیگر درست می کنیم.
[/vc_column_text][vc_column_text]
طرز تهیه مربای به خانگی
[/vc_column_text][vc_column_text]
مواد اولیه
[/vc_column_text][vc_column_text]
میوه به: 500 گرم
شکر: 500 گرم
زعفران دم کرده: یک قاشق غذاخوری
آب لیمو: یک قاشق غذاخوری
هل: دو عدد[/vc_column_text][vc_single_image image=”5916″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text]
ابتدا میوه های به را به خوبی می شوییم. سپس پوست آنها را می گیریم. در ادامه به را خرد می کنیم. اندازه های تکه های به می تواند سلیقه ای باشد. اما خیلی به را درست خرد نکنید. یک اندازه متوسط بهتر از همه است. دقت کنید که این مرحله را به خوبی و تمیز انجام داده باشید. یعنی هسته های به را به خوبی گرفته باشید. همچنین پوست به کاملا گرفته شده باشد. هرچه اندازه های تکه های به نیز منظم باشد مربای شما قشنگ تر و مجلسی تر می شود.
[/vc_column_text][vc_column_text]
حالا به را درون قابلمه می ریزیم. بهتر است که از قابلمه مسی استفاده شود. قابلمه لعابی نیز مناسب خواهد بود. در ادامه شکر را اضافه می کنیم. یک لیوان تمیز بردارید و شش لیوان آب اضافه کنید. درب قابلمه را بگذارید و زیر آن را زیاد کنید. تا جایی که جوش بیاید. دقت کنید که طرز تهیه مربای به خیلی پیچیده و سخت نیست. اما این مرحله بسیار دقیق و مهم است. بهتر است مقدار آب دقیق باشد تا مربای شما تمیز و مجلسی شود.
[/vc_column_text][vc_column_text]
هنگامی که آب مربا به جوش آمد حرارت را کم کنید. سپس یک دمی روی دب قابلمه بگذارید. این کار باعث می شود که مربای شما به خوبی بپزد. همچنین مربا به خوبی قرمز و خوشرنگ می شود. رمز مهم در طرز تهیه مربای به قرمز رنگ همین استفاده از دمکن برای درب قابلمه است.
[/vc_column_text][vc_column_text]
پوست دانه های هل را بگیرید. به خوبی آنها را بکوبید. سپس هل کوبیده شده را با زعفران که از قبل دم کرده اید مخلوط کنید. این ترکیب را به مربای خود اضافه نمایید. یک قاشق غذاخوری آب لیمو نیز به مربا اضافه کنید. پس از حدود سی دقیقه مربا به غلظت مطلوبی می رسد. البته با توجه به نوع اجاق گاز شما ممکن است این مدت متفاوت باشد. مربا را خیلی غلیظ از روی شعله گاز برندارید. چرا که پس از سرد شدن نیز سفت می شود.
[/vc_column_text][vc_column_text]
اگر می خواهید طرز تهیه یک مربای به خانگی بسیار خوب را بدانید باید بگوییم نکته دیگر این است که بدانید چه زمانی مربا را باید از روی گاز بردارید. یعنی باید بدانید که مربا چه زمانی به قوام رسیده است. برای این کار یک قطره از شهد مربا را داخل یک لیوان آب سرد بریزید. اگر بدون این که متلاشی شود به کف ظرف برسد یعنی مربای شما به قوام رسیده است. در غیر این صورت دوباره مربا را روی شعله بگذارید تا بپزد.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]