[vc_row][vc_column][vc_column_text]
جوجه چینی یک غذای خوشمزه است. این غذا همان طور که از نامش برمی آید غذایی چینی است. اما به دلیل طعم خیلی خوشی که دارد در همه جای دنیا به عنوان غذایی پرطرفدار شناخته می شود. اگر شما نیز به دنبال درست کردن غذایی متفاوت می گردید پیشنهاد می دهیم که این غذای خوشمزه را امتحان کنید. نیازی نیست برای خوردن این غذا به رستوران بروید. به راحتی می توانید در خانه آن را به راحتی درست کنید. در این مطلب با طرز تهیه جوجه چینی به صورت مرحله به مرحله همراه شما خواهیم بود.
[/vc_column_text][vc_column_text]
طرز تهیه جوجه چینی
[/vc_column_text][vc_column_text]
مواد اولیه:
[/vc_column_text][vc_column_text]
سینه مرغ: 2 عدد
تخم مرغ: 2 عدد
لیمو ترش: 1 عدد
پیاز: 1 عدد
شیر: نصف لیوان
ماءالشعیر کلاسیک: 1 لیوان
بکینگ پودر: 1 قاشق چای خوری
خمیر مایه فوری: 1 قاشق غذاخوری
آرد گندم: به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
روغن مایع: به میزان لازم[/vc_column_text][vc_column_text]
آماده سازی مواد:
[/vc_column_text][vc_column_text]
1: شیر را در یک قابلمه مناسب بریزید. سپس روی حرارت ملایم آن را گرم کنید. به آرامی شیر را درون قابلمه بر روی شعله هم بزنید تا ولرم شود.
[/vc_column_text][vc_column_text]
2: پودر خمیر مایه فوری را به شیر اضافه کنید و مجدد هم بزنید. پس از این که خمیر مایه در شیر حل شد شیر را از روی حرارت بردارید. قابلمه را در جایی قرار دهید تا بقیه مراحل را به آسانی بتوانید انجام دهید.
[/vc_column_text][vc_column_text]
3: حال نوبت به تخم مرغ ها می رسد. آنها را بردارید. زرده و سفیده تخم مرغ ها را از یکدیگر جدا کنید. برای این کار می توانید بر روی هریک حفره ای ایجاد کنید. با تکان دادن تخم مرغ زرده از آن خارج می شود. زرده را در یک ظرف و سفیده را در ظرف دیگری بریزید.
[/vc_column_text][vc_column_text]
4: سفیده تخم مرغ را با هم زن به خوبی هم بزنید. هم زدن را تا جایی ادامه دهید که سفیده به خوبی کف کند و حالت پفکی پیدا کند. دقت کنید باید به حدی هم زده باشید که حالت پفکی سفیده به شکلی باشد که با وارونه کردن ظرف، سفیده از ظرف نریزد.
[/vc_column_text][vc_single_image image=”20629″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text]
5: زرده تخم مرغ و ماءالشعیر را به ظرف سفیده تخم مرغ اضافه کنید. مواد را دوباره با همزن مخلوط کنید تا به خوبی با یکدیگر قاتی شوند.
[/vc_column_text][vc_column_text]
6: شیر، مایه خمیر و بکینگ پودر را به مواد اضافه کنید و کمی دیگر هم بزنید.
[/vc_column_text][vc_column_text]
7: آرد را به مواد اضافه کنید و هم بزنید. دقت کنید که آرد را کم کم اضافه کنید و به تدریج هم برنید. دقت کنید که آرد را تا زمانی که مواد به غلظتی شبیه به ماست برسند اضافه کنید و هم بزنید.
[/vc_column_text][vc_column_text]
8: ادویه ها را به مواد اضافه کنید. سپس کاسه حاوی مواد را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود و استراحت کند.
[/vc_column_text][vc_column_text]
9: مرغ را به خوبی بشویید. سپس به صورت مستطیل هایی باریک و کوچک برش دهید. معمولا برش ها باید به اندازه 3 تا 5 سانتی متر باشند.
[/vc_column_text][vc_column_text]
10: قطعات مرغ برش داده شده را در یک ظرف بریزید. پیاز خرد شده، آب لیمو ترش، مقداری روغن زیتون، نمک و فلفل به آن اضافه کنید. مرغ و مواد را به خوبی زیر و رو کنید تا پیاز و مواد دیگر به خوبی با مرغ مخلوط شود و عطر و طعم خود را به آن منتقل کند. روی کاسه یک پلاستیک یا سلفون بکشید و آن را به مدت پانزده دقیقه در یخچال قرار دهید.
[/vc_column_text][vc_column_text]
11: پس از این که زمان اعلام شده برای استراحت جوجه و خمیر سپری شد آنها را از یخچال خارج کنید. یک ماهی تابه گود بردارید و روی شعله بگذارید. درون ماهی تابه به مقدار مناسب روغن مایع بریزید. روغن به میزانی باشد که وقتی جوجه ها را در آن می اندازید درون روغن غوطه ور باشند.
[/vc_column_text][vc_single_image image=”20630″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text]
12: جوجه چینی را می توانید با هر سسی که دوست داشته باشید استفاده کنید. سس کچاپ نیز برای این غذا قابل استفاده است. البته معمولا جوجه چینی با سس تاتار سرو می شود.
[/vc_column_text][vc_column_text]
12: اجازه دهید روغن به خوبی داغ شود. جوجه ها را درون آن بیندازید. پس از این که جوجه ها سرخ شدند آن ها را در ظرف دیگری (آبکش فلزی) بریزید تا روغن اضافه گرفته شود. همه جوجه ها را به همین ترتیب سرخ کنید و روغن اضافی آنها را بگیرید.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]