کتونان با گلوتن

دستور تهیه:
در وحله اول جهت آماده سازی خمیر مایه، 60 گرم آب ولرم را با 5 / 1 گرم شکر )شکر توسط مخمر مصرف میشود. ( محلول کرده، سپس 8 گرم مخمر به آن میافزا یید. سپس درب لیوان را گذاشته و اجازه میدهید تا مخمر تولید گازکند. 4 عدد تخم مرغ را با 5 گرم سرکه و 35 گرم کره ذوب شده و سرد شده به مدت 2 دقیقه با دور تند همزن، بزنید .
سپس دور همزن را متوسط کرده و مرحله به مرحله 100 گرم آرد نان را اضافه کنید و به مدت 90 ثان یه هم بزنید. خمیرمایه گاز کرده را به خمیر افزوده و به مدت 30 ثانیه با دور کند همزن هم بزنید.
از آنجایی که خمیر بسیار چسبنده است، کمی دستتان را خیس کنید و چانه ها ی متوسطی از خمی ر بردارید . چانهها را به مدت 30 تا 40 دقیقه در محیطی گرم )حدودا 40درجه( و مرطوب به جهت تخمیر و افزایش حجم قرار دهید. در نهایت در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 20 تا 25
دقیقه پخت کنید.

موجودی:

0 عدد

قیمت:

52,000 تومان

ناموجود

مشخصات محصول

نظرات کاربران

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “کتونان با گلوتن”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *