موارد مصرف
-مؤثر و مقوی بیماری ها و ضعف و قوس کمر
-مفید برای بیماری دیسک کمر و گردن، آسیب و فاصله مهره ها، آرتروز
-مؤثر در کاهش التهاب گلو
-مفید برای خانم های باردار
مواد تشکیل دهنده:
سویق نخود سرشار از اسید فولیک، منگنز، مس و مولیبدنیوم است، از طرفی درصد پروتئین، فسفر، آهن و روی در سویق نخود زیاد است.
مقدار و نحوه مصرف
سویق به تنهایی یک خوراک کامل است و استفاده از آن به صورت ناشتا به تنهایی یا همراه شیر، عسل و یا خرما بسیار مفید است. ولی در صورتی که برای بیماری خاصی بکار رود باید طبق دستورالعمل متخصص مصرف گردد:
در تهیه انواع حلوا، کیک، شیرینی، سوپ، آش، خورشت و… به میزان دلخواه می توان استفاده نمود.
بصورت مخلوط با روغن زیتون نیز استفاده میشود.
مصرف حداقل دو تا چهار هفته قبل از بارداری و بعد از آن. (جهت جلوگیری از ناقص الخلقه بودن و ضعف بچه)
افراد بیمار و تب دار باید بعنوان غذا از سویق استفاده کنند.
برای سلیقه های مختلف میتوان به آن شکر یا سماق اضافه کرد.
مصرف با شکر خوب برای کودکان مفید و برای مردان مضر است (باعث کاهش قدرت جنسی میشود) ولی باعث چاقی میشود.
افراد بیمار باید بعنوان غذا استفاده کنند.
مصرف نم زده آن به همراه شکر باعث قطع عطش میشود.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.