دانه چیا زیدشت تعداد ۴۰ ساشه
دانه چیا به دلیل ارزش غذایی بسیار بالا هرروز محبوبیت بیشتری پیدا میکند. دانه چیا، دانه گیاهی است که نیازی به آسیاب شدن ندارند زیرا لایه رویی این دانه ظریف است و به راحتی هضم میشود. این دانه منبع خوبی از اسیدهای چرب امگا ۳، فیبر، آنتی اکسیدان، آهن و کلسیم ویتامین ها و مواد معدنی مانند فسفر، پتاسیم، منیزیم، آهن، سدیم و روی است. این دانه حاوی نیاسین، ویتامین A و C است.
کاهش وزن یکی از خواص دانه چیا است. غذاهایی که سرشار از فیبر هستند به افراد کمک میکند تا مدت زمان طولانی تری احساس سیری کنند و معمولاً کالری کمتری دارند. تحقیقات نشان میدهند که افزایش دریافت فیبر و رژیم غذایی با فیبر بالا به کاهش وزن کمک می کند. تنظیم سیستم ایمنی بدن و التهاب، رفع یبوست، پیشگیری از ابتلا به دیابت به دلیل پایدار نگه داشتن قند خون و سمزدایی بدن خواص فیبر موجود در دانه چیا است. اسیدهای چرب امگا ۳ به افزایش کلسترول HDL (کلسترول خوب) که از حمله قلبی و سکته مغزی محافظت میکند، کمک میکند. پروتئین گیاهی موجود در دانه چیا، جایگزین خوبی برای کسانی است که پروتئین گیاهی مصرف نمیکنند. همچنین وجود این دانه در رژیم غذایی ورزشکاران بسیار مؤثر در تأمین پروتئین موردنیاز آنها ست.
دانه چیا با تخم شربتی متفاوت است اما بسیاری از افراد به دلیل این که هردو دانه در آب حالت ژله ای پیدا میکنند، این دو را یک نوع دانه تصور میکنند.
دانه چیا طعم خاص و زیادی ندارد برای همین میتوان به راحتی از این دانه پرخاصیت در رژیم غذایی استفاده کرد. دانههای چیا را میتوان به صورت پخته یا خام مصرف کرد. این دانه هنگام خیس خوردن در آب حالت ژلهای پیدا میکند این امر باعث هضم آرامتر آن در بدن میشود و به طور بالقوه از گرسنگی برای مدت طولانی جلوگیری میکند. چیا را میتوان به ماست، انواع سوپ، سالاد، آبمیوهها، سیب زمینی سرخ کرده، بستنی، فلافل و اسموتیها اضافه کرد. هنگام مصرف این دانه پرخاصیت به صورت خام و یا قبل اضافه کردن آن به غذا، دانهها را مدتی در آب گذاشته تا خیس بخورد.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.