فیبر بالا موجود در جو موجب بهبود عملکرد دستگاه گوارش می شود و این امر نیز باعث رفع یبوست می شود. جو جز فیبرهای محلول محسوب می شود که تاثیر مثبتی روی کاهش کلسترول خون دارد. نان جو به دلیل داشتن فیبر بالا برای بیماران مبتلا به دیابت مفید است و افراد دیابتی می توانند بخش زیادی از فیبر لازم برای رژیم غذایی روزانه خود را از این طریق تامین کنند. قابل ذکر است هر 100 گرم نان جو دارد 4 گرم فیبر است و برای اکثر کسانی که قصد کم کردن وزن خود را دارند از نان جو در رژیم غذایی خود استفاده میکنند.
به طور کلی از خواص نان جو می توان به موارد زیر اشاره نمود:
- مناسب برای افراد دیابتی
- جلوگیری از چاقی
- بهبود عملکرد دستگاه گوارش
- برقراری تعادل در فشار خون به دلیل پتاسیم بالا موجو در جو
- و…
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.