روغن به نوعی یکی از خوراکی های غیرقابل چشم پوشی در زندگی ما محسوب می شود. پس باید دقت زیادی کرد تا سالمترین نوع آن در سبد غذایی خانواده جای گیرد. روغن هسته انگور مونینی از طریق فرآیند استخراج از دانه های انگور بدست می آید. این روغن تحت یک فرآیند تصفیه صنعتی قرار می گیرد. به همین دلیل تقریباً فاقد بو و مزه تند اولیه است. پس برای کسانی که به بو و مزه روغن علاقه ای ندارند انتخاب مناسب تری می باشد.
این محصول طعم ظریف و ترکیبی از رنگ زرد با رنگ های سبز است. عطر و طعم بی نظیری به غذاهای شما می بخشد. عطر و طعم ملایم روغن هسته انگور باعث می شود بتوانید از آن برای استفاده در سالاد و یا پخت و پز نیز استفاده نمایید.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.