این نان ها به علت استفاده از آرد های ذرت، سویا،سیب زمینی، برنج و دیگر آردهای بدون گلوتن بسیار مغذی بوده و دارای ارزش غذایی بالایی هستند. (دارای تاییدیه از انجمن سلیاک ایران)
تـرکیبات: نمک – شکر – آرد ذرت – آرد برنج – مخمر – روغن – نشاسته ذرت.
این نان ها به علت استفاده از آرد های ذرت، سویا،سیب زمینی، برنج و دیگر آردهای بدون گلوتن بسیار مغذی بوده و دارای ارزش غذایی بالایی هستند. (دارای تاییدیه از انجمن سلیاک ایران)
تـرکیبات: نمک – شکر – آرد ذرت – آرد برنج – مخمر – روغن – نشاسته ذرت.
موجودی:
0 عدد
قیمت:
22,000 تومان
ناموجود
این محصولات برای بیماران مبتلا به بیماری سلیاک طراحی شده اند که در ترکیب آنها از آرد گندم و گلوتن استفاده نشده است.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.