این گیاه بومی نواحی شمالی آمریکا جنوبی بوده و به عنوان گیاه برگ عسلی استفاده میشود. در ایران این گیاه را بیشتر در نواحی جنوبی کشور و کشت گلخانهای پرورش داده و صنایع شیرینیسازی، پزشکی و دیگر صنایع خوراکی کاربرد فراوانی دارد. استویا خواص درمانی و طعمی بسیار شیرین داشته و به همین دلیل در چند سال اخیر مورد توجه افراد از نظر اقتصادی و علمی قرار گرفته است.
نحوه مصرف
برگ استویا را با توجه به وزن بدن بین 3 تا 9 قاشق چای خوری استفاده کنید. برگ استویا در انواع نوشیدنیها، بستنی، سس، نوشابه، آب نبات، نان، کیک، آدامس و انواع دسرها استفاده میشود.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.