سلامتی و مبارزه با بیماری ها, مجله آرتینار

رژیم غذایی سالم برای پیشگیری از سرطان

پیشگیری از سرطان با تغذیه سالم

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

سرطان یکی از علل اصلی مرگ و میر در سراسر دنیاست. تا به حال داروی قطعی برای نابودی این بیماری عرضه نشده است. به همین دلیل نام سرطان برای خیلی از ما نگران کننده است. اما بی شک می توان گفت رژیم غذایی ناسالم اصلی ترین عامل سرطان است. استفاده از مواد غذایی ناسالم احتمال ابتلا به سرطان را بسیار بیشتر می کند. در این مطلب به معرفی مواد غذایی سالم برای پیشگیری از سرطان می پردازیم. رژیم غذایی که در عین سادگی مراقب سلامت شما خواهد بود.

[/vc_column_text][vc_column_text]

معرفی خواکی های مفید برای پیشگیری از سرطان

[/vc_column_text][vc_column_text]

مصرف سبزیجات برگ سبز را افزایش دهید

[/vc_column_text][vc_single_image image=”8959″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text]

سبزیجات سیستم ایمنی بدن شما را بسیار تقویت می کند. مصرف سبزبجات در کنار وعده های غذایی باعث می شود تا همیشه قوی بمانید. سبزی خوردن و سالاد پر از کاهو و کلم بروکلی به شما کمک می کند تا هرگز بیمار نشوید. اگر هم میکروب و ویروسی وارد بدنتان شد، سیستم ایمنی توان مقابله با آن را داشته باشد. در سبزیجات برگ سبز مقدار قابل توجهی آنتی اکسیدان وجود دارد. آنتی اکسیدان باعث می شود تا هرگز نام سرطان، این بیماری خطرناک را نشنوید. به جرات می توان گفت مصرف سبزیجات برگ سبز به خصوص اسفناج و کلم بروکلی بیشترین تاثیر را در پیشگیری از سرطان دارد.

[/vc_column_text][vc_column_text]

میوه بیشتری بخورید

[/vc_column_text][vc_single_image image=”8960″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text]

استفاده از میوه ها و مرکبات نیز باعث می شود تا همیشه سلامت و شاداب بمانید. استفاده از میوه ها در پیشگیری از سرطان و بسیاری بیماری های دیگر بسیار تاثیرگذار است. ترکیبات بسیار مفید زیادی در میوه ها وجود دارد که می تواند سلامت شما را تضمین کند. ترکیباتی مانند ویتامین سی، آنتی اکسیدان ها. حتما هر روز چند واحد میوه استفاده کنید. اگر شاغل هستید هر روز همراه خود یکی دو عدد میوه ببرید و در بین ساعت های کاری زمانی را برای صرف میوه بگذراید. هنگامی که به منزل باز می گردید یا به عنوان عصرانه میوه بخورید.

[/vc_column_text][vc_column_text]

تاثیر ماهی در پیشگیری از سرطان

[/vc_column_text][vc_single_image image=”8961″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text]

در ماهی ترکیبات بسیار مفیدی چون امگا3، سلنیوم و آنتی اکسیدان یافت می شود. ترکیبات موثری برای پیشگیری از سرطان و داشتن بدنی قوی و سالم. پیشنهاد می کنیم هفته ای یکبار ماهی مصرف کنید. استفاده از ماهی های چرب مانند سالمون به شما کمک می کند تا هرگز به بیماری های خطرناک دچار نشوید. ماهی همراه با سبزیجات خام و روغن زیتون یک وعده سالم ضدسرطانی محسوب می شود.

[/vc_column_text][vc_column_text]

گروه لوبیاها ضامن سلامتی شما

[/vc_column_text][vc_single_image image=”8962″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text]

گروه لوبیا نیز در پیشگیری از سرطان بسیار کارآمد هستند. انواع لوبیا مانند لوبیای چیتی، سویا و… احتمال ابتلا به سرطان را بسیار کاهش می دهند. استفاده از خوراک لوبیا به عنوان یک وعده غذایی سالم باعث می شود تا هرگز نام سرطان ها را نشنوید. در لوبیا مقدار قابل توجهی فیبر، روی و مواد معدنی وجود دارد. تحقیقات نشان داده افرادی که سویا و لوبیا مصرف می کنند کمتر به سرطان دچار می شوند. در تحقیقاتی وسیع بر روی جامعه زنان نیز مشخص شد زنانی که گروه لوبیا مصرف کرده بوند 28 درصد کمتر به سرطان سینه دچار شدند.

[/vc_column_text][vc_column_text]

زنجبیل یک ادویه ضدسرطان قوی 

[/vc_column_text][vc_single_image image=”8963″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text]

زنجبیل یکی از ادویه های بسیار جادویی و سرشار از خواص غنی است. زنجبیل به قدری خاصیت دارد که می توان آن را یک داروی گیاهی عالی در دانست. در زمان های قدیم پادشاهان برای طول عمر بیشتر زنجبیل استفاده می کردند. زنجبیل مانند یک سرباز قوی با لشکر بیماری ها و ناراحتی های داخلی مبارزه می کند. به همین دلیل باعث طول عمر بیشتر و سلامتی می شود. استفاده از زنجبیل به عنوان چاشنی در دمنوش ها و غذاها به از بین بردن رادیکال های آزاد که عامل اصلی سرطان هستند کمک می کند.

[/vc_column_text][vc_column_text]

پیشگیری از سرطان با سیر و پیاز

[/vc_column_text][vc_single_image image=”8964″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text]

سیر و پیاز سرشار از آنتی‌اکسیدان‌های فلاونوئید هستند. ترکیباتی که باعث می شوند سلول های سرطانی هرگز جزات نکنند به وجود بیایند. استفاده از سیر و پیاز خام باعث می شود تا هیچ بیماری و دردی به سراغ شما نیاید. سیر یک نابودگر عالی رادیکال های آزاد است. اگر روزی یک حبه سیر بخورید خواهید دید که چقدر سلامت باقی خواهید ماند. 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *